П’ятниця, 29 Березня, 2024

Відмінні ідеї для новорічних подарунків

Багато з нас зовсім не уявляють, що ж подарувати на Новий рік чи Різдво, що не просто порадує, але і принесе користь. У разі, якщо ви вибираєте презент коханій дівчині, мамі, сестрі, бабусі, подрузі або просто колезі, вам варто звернути свою увагу на косметику і на варіації з різноманітними косметичними процедурами. Далі ми запропонуємо вам кілька непоганих і популярних варіантів.

Похід в спа салон

Відмінне рішення, адже в цьому випадку ви точно вгадаєте з подарунком! Серед багатьох цікавих варіантів на https://www.bodo.ua/novogodnie-podarki/ ви можете вибрати шоколадне або лавандове spa, стоун терапію, аромамассаж і ще багато інших пропозицій.

Лимонний набір

Багатьом жінкам приємний запах цитрусових, тому, якщо косметичний набір буде з яскравими нотками лимона, то він точно буде їм до душі! Це може бути гель для душу, молочко для тіла, освіжаюче масло, що в повній мірі зібрано в спеціальному наборі “Сицилія” від косметичного бренду Weleda.

Лавандові нотки

Дівчата, які люблять запах французького Провансу точно оцінять лавандові набори! Тим більше, що ця рослина славиться своїм заспокійливим і розслаблюючим ефектом, що точно дорогого коштує в наш неспокійний і галасливий час. Відмінним рішенням буде придбання з цим запахом масажного масла, скрабу або піни для ванн.

Тосканський колорит

Цей регіон знаменитий своїми виноградними плантаціями, а також цвітінням обліпихи. Саме обліпиховий крем для рук, масла для тіла, гелі для душу та інші засоби стануть відмінним тонізуючим презентом, який в новорічну пору оцінять багато представниць слабкої статі.

Рожеве масло

Цим засобом давно і з величезним задоволенням користуються багато дівчат, адже воно чудово живить шкіру, позбавляє від лущення і відчуття стягнутості. Такий подарунок – це дійсно відмінний варіант і повне попадання в ціль!

Засоби з гранатом

Багато хто знає, що гранат багатий амінокислотами, вітамінами і мінералами. Саме тому, ви можете зупинити свій вибір на гранатовому гелі для душу, кремі для рук, олії для тіла і на інших потрібних і дійсно популярних засобах. Варто також зауважити, що крім неймовірних цілющих властивостей гранат ще має приємний пряний запах, що точно сподобається багатьом!

Звичайно ж, фрукти і запахи потрібно вибирати виходячи зі смаків і уподобань тієї, кому ви збираєтеся вручати один з цих чудових косметичних наборів!

.,.,.,.