Вівторок, 19 Березня, 2024

Made with Love and Rhythm – найочікуваніша музична подія літа 2020

Карантин вніс свої корективи в повсякденне життя українців, включаючи і культурно-розважальну сферу. Більшість очікуваних улюблених вистав, концертів і кінопрем’єр були перенесені на більш пізні дати. Тому послаблення карантинних заходів, прихід літа і повернення до колишнього ритму життя ми всі чекаємо, як ніколи.

Відновлення культурного життя починається з найбільш очікуваної і масштабної події в Харкові – музично-танцювального шоу від MONATIK: Made with love and Rhythm, яке заплановано на 5 червня 2020 року.

Що очікувати від шоу

Автор пісень, співак, танцюрист, володар музичних премій YUNA, M1 Music Awards, Жара Music Awards і інших, і просто талановитий артист MONATIK повертається до Харкова з неймовірною шоу-програмою Made with Love and Rhythm Show. З пам’яті харків’ян не йдуть спогади про минулорічний «вибуху» позитиву, влаштований артистом на стадіоні «Металіст». Що вони з командою приготували в цей раз, можна тільки здогадуватися. Одне можна сказати точно: харків’ян і гостей «першої столиці» чекає справжня струс після весняного емоційного авітамінозу. Професійна хореографія балету і самого артиста, яскраві світлові ефекти, унікальні шоу-постановки, кіловати якісного звуку і співаючі в унісон глядачі стали візитною карткою стадіонних виступів Дмитра.

Івент-плейс

Захід проходитиме на стадіоні «Металіст», центральній спортивній і культурній арені міста. Після реконструкції до Євро 2012 харківський стадіон перетворився в один з кращих українських і європейських мультифункціональних майданчиків, місткістю понад 40 000 глядачів. Як концертний майданчик використовується не так часто, тому грандіозне стадіонне шоу MONATIK неможливо пропустити. Встигніть забронювати квитки і зануритися в атмосферу танцювальних ритмів, яскравих емоцій і співу в унісон разом з найзапальнішим артистом України.

монатик

Як підготуватися?

Щоб не пропустити найяскравішу культурну подію літа 2020 на Харкові, підготуйтеся заздалегідь:

  1. Ознайомтеся з планом стадіону «Металіст» і виберіть зону до душі – сектора з сидіннями або фан-зони. Яку б частину стадіону ви не вибрали, сидіти і спокійно спостерігати за тим, що відбувається на сцені точно не вийде. Заводні ритми MONATIK закрутять навіть найбільш спокійних глядачів.
  2. Заздалегідь купіть квиток зручним для вас способом на сайті concert.ua, адже чим раніше здійснюється бронь, тим більше вибір місць і нижче ціна.
  3. Послухайте кілька альбомів MONATIK безпосередньо перед концертом, щоб ще більше вриватися в атмосферу драйву і підспівувати улюблені хіти.
  4. Приїжджайте на стадіон завчасно, щоб комфортно зайняти заброньовані місця і насолодитися трепетом очікування масштабної шоу-програми.

Не пропустіть можливість зарядитися неймовірними емоціями і божевільною енергетикою поп-ідола сучасності Дмитра MONATIK цього літа. Актуальну афішу перевіряйте на сайті Concert.ua. Тут же в числі перших з’являється інформація про можливі перенесення.

.,.,.,.