Четвер, 28 Березня, 2024

Встромила ножа в голову і втекла. Подробиці салтівських розбірок

 

Люди божеволіють: сімейні розбірки подружньої пари призвели до кривавої різанини посеред вулиці. Що стало причиною конфлікту та чим усе закінчилось? Розбираємось на kharkovyes.

Усе трапилося на вулиці Владислава Зубенка, що на Салтівці, у ході слідчих дій правоохоронцям стала відома повна картина моторошного злочину: чоловік і дружина раніше познайомились зі стороннім чоловіком, якому було під 60. З ним вони вирішили розпити алкоголь у його ж квартирі. Через деякий час після початку «бенкету», подружня пара вирішила вийти на двір подихати свіжим повітрям. Там між ними і сталася суперечка, яка спровокувала відкритий конфлікт, у ході якого жінка встромила ножа у скроню своєму чоловікові. На щастя, постраждалого вдалося врятувати, не дивлячись на те, що він деякий час непритомно пролежав на землі із ножем у голові. Лікарі Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги змогли врятувати йому життя.

Після недовгих оперативно-розшукових заходів правоохоронцями була затримана 31-річна жінка, що мешкала неподалік. За замах на вбивство їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, згідно із відповідною статтею Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: нещодавно, також через сімейний конфлікт, у Харкові скоїв самогубство 37-річний чоловік. Перед тим як накласти на себе руки він підпалив власну квартиру. Це могло призвести до серйозних наслідків, проте коли поліцейські і рятувальники прибули за вказаною адресою після виклику, що надійшов від сусідів, вогонь вже погас самостійно і на щастя, ніхто внаслідок пожежі не постраждав. 

.,.,.,.