Вівторок, 19 Березня, 2024

Романтичні тури до Єгипту: вибираємо курорт

Коли для висловлювання любові слів недостатньо і потрібні дії, саме час вирушити у романтичну подорож. Тури до Єгипту подарують нові враження та освіжатимуть почуття. У країні фараонів для цього є все потрібне. Тут можна поплисти вдвох на яхті в морський круїз під зірками, помилуватися заходом сонця у пірамід або просто досхочу позасмагати на пляжі.

Єгипет підходить для різних видів відпочинку і категорій туристів. Щоб романтичний тур пройшов відповідно до очікувань, фахівці порталу Poehalisnami.kz зробили добірку курортів для закоханих.

Загадковий Каїр

Місто на річці Ніл заслуговує на увагу. Любите історію та пригоди? Здійсніть річкову прогулянку на фелюзі і помилуйтеся заходом з води або прокотіться в кінному екіпажі багатим районом Замалек. Віддаєте перевагу відпочинку в Єгипті в археологічному стилі? Відвідайте район Міср-ель-Кадіма, щоб побачити Старий Каїр з його визначними пам’ятками. Шанувальникам музики сподобається Каїрський оперний театр. Любителі диковинок вибирають екскурсію в рибний сад Grotto Garden, а екстремали – сафарі в пустелі. Здійснюючи підбір туру до Єгипту знайте, у столиці точно не буде нудно.

Єгипетська Венеція

Ель-Гуна зустрічає закоханих незвичайними краєвидами: серед пустелі розкинувся оазис із цілою мережею водних каналів, витонченими мостами та човнами. Тим, хто мріє про романтичний відпочинок у венеціанському стилі, варто замовити тур до Єгипту саме сюди. Місто-курорт створювалося спеціально для туристів. Тут до розкішних готелів, полів для гольфу, SPA-центрів, ресторанів, музеїв та магазинів добираються на маленьких човнах каналами зі смарагдовою водою. Закохані пари вибирають путівки до Єгипту в Ель-Гуну через усамітнення пляжів та безліч водних розваг.

Мальовнича Нувейба

Невелике містечко далеко від суєти – відмінний варіант для медового місяця. Тут біля самого берега розташовуються затишні бунгало для поціновувачів приватності. А за пригодами завжди можна вирушити за межі Нувейби. Узбережжя курорту вважається чудовим місцем, щоб вивчати Червоне море з його багатим підводним світом. Бажаєте оригінальну фотосесію? Must visit — Кольоровий каньйон, де відтінки скель із пісковика змінюються від білого, жовтого та рожевого до яскравого червоного, металевого сірого та навіть фіолетового.

Універсальний Шарм-ель-Шейх

Якщо хочеться всього і відразу, завершуйте пошук туру до Єгипту Шарм-ель-Шейхом. Затишні бухти, бірюзова вода та коралові рифи змагаються за увагу туристів зі Старим містом та знаменитим променадом Наама-Бей. Вирушайте до морського круїзу на човні зі скляним дном або за прикрасами на Золотий ринок. Розслабтеся на м’якому піску пляжів Шарм-ель-Майя або досліджуйте підводний світ у національному парку Рас-Мохаммед – улюбленому місці дайверів з усього світу.

І не хвилюйтеся про галасливих сусідів, які завадять відпочинку після наповненого подіями дня. У Шармі розташовані найкращі готелі Єгипту з концепцією Adults Only.

.,.,.,.