П’ятниця, 15 Березня, 2024

Виборча політика: «Блок Кернеса – Успішний Харків»

Цієї осені 2020 року відбудуться вибори мера, Геннадій Кернес планує подавати свою кандидатуру. Це буде третій строк для міського голови, в цей період він планує завершити великомасштабні проекти. Деталями поділиться Харків Yes.

Виборча політика

Геннадій Кернес підтвердив, що буде йти на вибори мера, котрі відбудуться цієї осені. Він планує йти з «Блоком Кернеса». За словами міського голови, необхідно закінчити декілька великомасштабних проектів. В його плани входить завершення побудови метро, зоопарку, доріг. Досить великим, за його словами, є проект «Технополіс». Наше місто відноситься до міста вчених, тому якірний проект стане чудовим кроком в стратегії розвитку міста до 2030 року.

В свою чергу Геннадій Кернес зазначає, що не боїться конкуренції на місцевих виборах, він впевнений в своїх силах та виборцях. Адже він любить містян та своє місто. Варто також відмітити, що в плани Геннадія Кернеса не входить участь в політиці всеукраїнського рівня.

«Блок Кернеса – Успішний Харків»

До 17 жовтня 2019 року партія мала іншу назву «Унітарна європейська Україна». Частіше всього перед виборами назву партії змінюють. Тож так сталося і в даному випадку. В 2016 році партію зареєстрували, керівником був Олександр Кудін, наразі це В’ячеслав Орлов.

Геннадій Кернес вже двічі обирався Харківським міським головою. В 2010 та в 2015 році його обрали виборці. За його словами, на свій Блок він буде опиратися, адже він прагне зробити Харків кращим.

Міський голова переконаний, що він та його команда вже зробили чимало для міста та містян, щоб перемогти. Його блок, за попередніми опитуваннями серед жителів Харкова, лідирує. На другому місці стоїть «Слуга народу», далі «Опозиційна платформа – За життя». На четвертому місці знаходиться партія Шарія, на п’ятому – блок Світличної та ЄС.

Містяни вже спостерігають за тим, як розпочинається передвиборча компанія партії «Блока Кернеса». Харків прикрашений біл-бордами з зображенням молодого Геннадія Кернеса – це не фото, а скоріше схематичний малюнок. Яскраві кольори привертають увагу потенційних виборців. Виходячи з метро, кожний може отримати фірмові ручки партії. Рекламна компанія нової політичної сили мера «Блок Кернеса – Успішний Харків» направлена на виборців різних вікових категорій. Останнім часом можна спостерігати, як орієнтир зсунувся на користь молодого покоління 18-30 років.

Жителі Харкова вже отримують листівки, ручки, значки, пластикові браслети з назвою партії міського голови. Відомо також, що міський голова перевів 1,8 мільйонів гривень даній політичній партії. Тож агітаційна передвиборча політика розпочинається. Містянам залишається лиш визначитися зі своїм вибором.

Ймовірні учасники перегонів вже почали робити публічні заяви про намір балотуватися на посаду мера міста Харкова. Політичні перемовини тривають. Нагадаємо, офіційно передвиборча компанія стартує 5 вересня 2020 року. Одним з перших виказав намір балотуватися на дану посаду діючий мер міста Геннадій Кернес.

Виборча політика: «Блок Кернеса – Успішний Харків»

.,.,.,.