Вівторок, 19 Березня, 2024

Дружина сина Геннадія Кернеса померла через онкологію

Кирило Кернес поховав власну 36-річну дружину. Термінові подробиці на kharkovyes.com.ua.

Дружина старшого сина колишнього мера Харкова, Геннадія Кернеса, Кирила, померла через тривалу боротьбу з онкологічною хворобою. Про це повідомляє офіційний сайт “Телевізійної Служби Новин”, з посиланням на сторінку Кирила у Фейсбуці.

Депутат Харківської Обласної Державної Адміністрації повідомив у пості, що хвороба в організмі дружини прогресувала на протязі довгих років, а також,, що про смерть Яни йому повідомили особисто в телефонному режимі: жінка померла через удар інсульту. Проте наразі підтвердженої інформації про смерть Яни саме від онкології наразі не оприлюднено.

Після смерті Яни, Кирило Кернес власноруч виховує двох дітей від померлої: Кіру та Луку. 

Крім того, стало відомо, що до депутатства найстарший син екс-містоочільника Харкова працював першим замісником директора комунального підприємства “Харківське міськбюро технічної інвентаризації”, тоді як Яна вела приватну нотаріальну практику, заробляючи втричі більше за чоловіка!

Це стало відомо з декларації Кирила Кернеса, подану за минулий рік, де позначилося, що у його власності перебуває дві квартири та два нежитлових приміщення, тоді як в дружини було три квартири і п’ять (!) нежитлових приміщень. 

Нагадаємо, що Геннадій Кернес помер від коронавірусу у німецькому шпиталі “Шаріте”. Тіло політика доставили до Харкова, і поховали на другому міському цвинтарі поруч із Олександром Масельським та колишнім мером Харкова, Євгеном Кушнарьовим.  

.,.,.,.