Вівторок, 19 Березня, 2024

Президент проведе засідання РНБО в Харківській Держадміністрації через два дні

В Харків їдуть Президент України та секретар РНБО України. Деталі на kharkovyes.

Президент України, Володимир Зеленський та секретар Ради Національної Безпеки та Оборони України, Олексій Данілов, збираються з робочим візитом у Харків даби провести чергове виїзне засідання Ради Національної Безпеки та Оборони України. 

Про це офіційно повідомляє харківська філія телеканалу “UA: Суспільне Мовлення”, “”UA: Харків”, з посиланням на прес-службу РНБО. 

За наведеними даними, засідання відбудеться 11 січня о 15:30, де крім голови держави, очікується візит голови Служби Безпеки України, Івана Баканова, міністра внутрішніх справ України, Дениса Монастирського, міністра оборони України, Олексія Резнікова, головнкомандуючого Збройними Силами України, Валерія Залужного, та інших запрошених державних діячів-членів РНБО. 

Ключовим питанням виступає питання територіальної цілісності та оборони. Порядку денного на засіданні поки що немає. 

В мерії присутність на засіданні мера міста, Ігоря Терехова, поки що не коментують.

Нагадаємо, що не так давно, телеканал CNN помилково “включив” Харків до складу Російської Федерації,через репортаж про навчання Збройних Сил РФ на кордоні з Харківщиною. Ймовірно, що у зв’язку з цим голова держави разом з секретарем РНБО проводитимуть засідання у Харкові.

.,.,.,.