П’ятниця, 29 Березня, 2024

Мер Харкова заступився за підприємців

На цьому тижні, 20 листопада 2018 року, відбулася зустріч Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса та підприємців ринку Барабашово, які розповіли меру Харкова про невідомі фірми, що вимагають від імені адміністрації ринку здійснити оплату у розмірі 2 000 доларів США за продовження оренди землі з торговими точками.  Якщо не буде оплати – не буде більше землі.

 Геннадій Кернес відповів, що міська адміністрація вже займається питанням ринку Барабашово – земля, на якій торгують фурнітурою і тканинами, буде повернута у комунальну власність міста, а так само повідомив, що адміністрація буде розбиратися з цільовим і нецільовим використанням земель і ,в другому випадку, буде  приймати належні заходи – землі повернуться у власність міста.

 Щодо прохання підприємців ринку мер сказав, що буде розмовляти з керівництвом Барабашово, щоб запити про оплату невідомих фірм припинилися.  Він так само підкреслив, що мерія не встановлювала жодних рішень про продовження договорів за 2 000 доларів США.

 Подальша доля земель, на яких знаходиться ринок Барабашово буде вирішуватися на найближчій міській сесії.  Нагадаємо, що ринок Барабашово – найбільший промислово-речовий ринок України, який займає площу понад 75 гектарів, є другим за величиною у Східній Європі та займає 14-е місце в рейтингу найбільших ринків світу.

https://kharkovyes.com.ua/uk

.,.,.,.